За нас – ВИЛА ТЕКЕТО


Като домакини, изпитващи огромен ентусиазъм към туризма и любов към красотата на нашата природа, решихме да ги споделим с Вас, нашите гости. Така стана реалност и самата къща за гости „Вила Текето“ в сегашния ѝ вид, с възможността да се насладите на спокойна почивка сред природата.

Идеята да превърнем вилата в място за гости е резултат от наша семейна мечта. Вдъхновени от очарованието на това природно кътче, искахме да дадем възможност на съвременния забързан човек да се докосне до пейзажите на тази прекрасна местност и да се потопи в природата на лесопарк „Липник“.

Вярваме, че посещавайки лесопарк „Липник“, ще откриете за себе си още една любима и интересна дестинация в България. А като гости на „Вила Текето“, освен спокойна почивка сред райски пейзажи, ще се запознаете с нови културни и исторически забележителности.

За нас ще е удоволствие да Ви посрещнем и направим част от традициите, културата и гастрономията на Русенския край. Ще се радваме да получите незабравими моменти от гостуването си при нас и да създадете свои вълнуващи спомени.


Заповядайте във “Вила Текето“, за нас ще е удоволсвие да се погрижим за Вашата почивка и да Ви запознаем с местните забележителности, обичаи и особености. При нас ще откриете топла атмосфера, предразполагаща за Вашия отдих.

Защото считаме, че най-стойностния подарък е, когато посрещнем гости, а изпратим приятели!


„Растем и се развиваме заедно с Вас – нашите гости-приятели“

С уважение,

сем. Цаневи


    BOOKING
    English